Top

Boek: Klinische Aromazorg Basisboek voor Zorg & Praktijk door Madeleine Kerkhof

  • Boek: Klinische Aromazorg Basisboek voor Zorg & Praktijk door Madeleine Kerkhof
79,95


EEN NIEUW STANDAARDWERK!

Boek: Klinische Aromazorg Basisboek voor Zorg & Praktijk
Geschreven door Madeleine Kerkhof.

Dit rijk geïllustreerde studieboek met bijna 400 pagina's kennis, inspiratie, casuïstieken, protocollen, wetenschappelijke onderbouwing en prachtige foto's geeft jou wat je als professional in de zorg of praktijk nodig hebt om een stevige basis te leggen voor het werken met essentiële oliën en CO2 extracten in diverse settingen.

Denk bijvoorbeeld aan geurbeleving in de ouderen- en dementiezorg en hoe je om kunt gaan met onrust en andere uitdagingen. Madeleine is een bekende expert op haar vakgebied. Met haar tips en herkenbare voorbeelden doe je ongetwijfeld inspiratie op voor effectief en veilig toepassen van geuren en klinische AromaZorg.

 
Madeleine Kerkhof is aromatherapeut, kruidkundige en hydrotherapeut. Zij is oprichter van de Levensboom, expert op het gebied van complementaire zorg. Bovendien produceert de Levensboom aromazorg producten. Ook van de educatieve medicinale plantentuin Heerlijkheid De levensoom is zij de initiatiefneemster. Madeleine is voozitter van KiCoZo, het Kennis instituut Complementaire Zorg. Ze geeft vele lezingen, klinische lessen en opleidingen in en buiten Nederland. KiCoZo is geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister Verplegenden en Verzorgenden


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code