Top

Boek: Complementaire zorg in de palliatieve zorgverlening

  • Boek: Complementaire zorg in de palliatieve zorgverlening
79,95


Jaaaaa! de herdruk is uit. Dus nu weer verkrijgbaar dit mooie werk!
Complementaire Zorg in de Palliatieve zorgverlening

Handboek voor de professional 

geschreven door Madeleine Knapp Hayes-Wellhüner.

Het boek Complementaire zorg in de palliatieve zorgverlening is als handboek een must voor iedereen die zich interesseert in aromazorg. Geschreven voor professionals in de palliatieve zorg, maar ook zeer informatief voor iedereen die geïnteresseerd is in aromazorg. Geillustreerd met prachtige foto's en gelardeerd met persoonlijke verhalen is Complementaire zorg in de palliatieve zorgverlening niet alleen heel informatief, maar ook boeiend om te lezen. 
Dit boek geeft handvatten, tips en adviezen voor het werken met complementaire zorg, met het belangrijkste accent op aromazorg. 
Er wordt zeer uitgebreid ingegaan op de thema's: aromazorg, massage, aquazorg en ontspannen. 

In 20 hoofdstukken geeft Complementaire zorg in de palliatieve zorgverlening een uitgebreid overzicht, theoretische basiskennis, achtergrondinformatie, praktische voorbeelden en toepassingen. Het laat ons kennismaken met de wereld van het ruiken en met toepassingen van essentiuele oliën als aanvulling op de richtlijnen en gangbare zorg in de palliatieve zorg. 

Uitgebreid wordt ingegaan op de werking van vele essentiële oliën, basisoliën en andere basisstoffen. Doseerschema's met oog op veilige inzet van middelen bij kwetsbare doelgroepen. 

Madeleine Knapp Hayes-Wellhüner is aromatherapeut, kruidkundige en hydrotherapeut. Zij is oprichter van de Levensboom, expert op het gebied van complementaire zorg. Bovendien produceert de Levensboom aromazorg producten. Ook van de educatieve medicinale plantentuin Heerlijkheid De levensoom is zij de initiatiefneemster. Madeleine is voozitter van KiCoZo, het Kennis instituut Complementaire Zorg. Ze geeft vele lezingen, klinische lessen en opleidingen in en buiten Nederland. KiCoZo is geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister Verplegenden en Verzorgenden

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over