Top

Workshop Ruiken

  • Workshop Ruiken
  • Workshop Ruiken
75,00


Workshop Ruiken

Duur: 2uur
Locatie: nader te bepalen. In company mogelijk.
minimaal aantal deelnemers: 8 personen
maximaal aantal deelnemers: 16 personen
Kosten zijn per persoon.
Ook mogelijk per groep: € 500,- exclusief 21% BTW
In deze praktische workshop gaan we in op het zintuig Ruiken.

Ruiken is een heel belangrijk zintuig. Onbewust is hoe het ergens ruikt vaak van invloed op ons gedrag. Als je een specifieke geur ruikt, herinner je je ook hoe iets eruit zag, hoorde, klonk, of smaakte. Geur is van oudsher een middel om te communiceren, om sfeer en herinneringen op te roepen, ons te waarschuwen, te activeren, gerust te stellen en zelfs te helpen genezen. Des te verwonderlijker is het dat er nog zo weinig aandacht wordt besteed aan het goed omgaan met geur en het effect dat het gebruik van geuren kan hebben op het gevoel van welbevinden van iedereen.
 
Voor wie? Voor diverse medewerkers in de (ouderen)zorg voor dementerenden, voor somatische bewoners, voor mantelzorgers. 

Tijdens deze Workshop Ruiken zullen ook een aantal etherische oliën aan bod komen. Etherische oliën zijn goed in te zetten voor verschillende doeleinden. Echter is het belangrijk goed om te gaan met de dosering en kennis te hebben van de werking van de olie.

Resultaat Workshop Ruiken: Bekendheid met het belang van een goede omgevingsgeur en hier zorg voor dragen. Kunnen werken met etherische oliën thuis, of in een zorginstelling.
 
 

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over