Top

Brilliant Beleefbox

  • Brilliant Beleefbox
rating 5
(5 / 1 Reviews)
150,00


Brilliant Beleefbox 

De Brilliant Beleefbox  is speciaal ontwikkeld om in te zetten in een huiskamer voor mensen met dementie.
Het is een doos met diverse artikelen waarmee herinneringen kunnen worden opgehaald, verhalen kunnen worden verteld; met artikelen om te voelen, om te ruiken, om te zien en om te horen.

De Brilliant Beleefbox geeft een aantal eenvoudige tips over hoe om te gaan met de zintuigen en welke activiteiten mogelijk zijn voor en met mensen met dementie, minder validen, ouderen in het algemeen. 

De Brilliant Beleeftbox is zeer geschikt voor huiskamers in zorginstellingen, kleinschalig wonen, maar ook voor mensen thuis. In te zetten door professionals, vrijwilligers, mantelzorgers. 

Elke Brilliant Beleefbox is uniek en duurzaam en wordt met zorg en in overleg samengesteld. Hierdoor krijgt u een eigen unieke beleefbox. De Brilliant Beleefbox bevat een eenvoudige instructie.

Een instructieworkshop wordt van harte aanbevolen. Deze kunt u ook via deze webshop bestellen. 

Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Wieke van der Heiden (14-01-2014) rating 5 Deze beleefbox hebben we onlangs bij een instructie workshop gebruikt en daar op locatie gelaten. Samen met een zintuigartiest werd het een prachtige middag voor de bewoners maar ook voor de medewerkers en familie die aanwezig waren! Het was zo leuk om te zien hoe men toch op speelse en actieve wijze de mensen aan het lachen kreeg. Maar ook door de voetbal meer aan het bewegen!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over