Top

Praktische bestelinformatie

Verzending binnen Nederland

  • Brievenbuspost: € 2,95
  • Pakketpost (incl. Track & Trace): € 7,00

Brievenbuspost

Voor kleinere artikelen die door de brievenbus passen geldt een vast verzendtarief van
€ 2,95. Dit bedrag is inclusief beschermend inpakmateriaal, zoals stevige kartonnen enveloppen, luchtkussenenveloppen en bubbeltjesmateriaal. 

De aankoop die middels brievenbuspost verzonden wordt is niet te volgen met een Track & Trace code. Dit is een bewuste keuze om de verzendkosten laag te houden. 

Bestelt u producten die door de brievenbus passen, maar wilt u toch graag uw zending middels een Track & Trace code volgen? Dan kunt u uw bezorgmethode tijdens het afrekenproces upgraden naar pakketpost. Er zal dan € 4,- extra in rekening gebracht worden. 

Pakketpost

Brilliant verstuurt al haar pakketpost via PostNL. Deze pakketten worden standaard voorzien van een Track & Trace code, zodat u uw zending nauwkeurig kunt volgen. Wij houden u op de hoogte wanneer u uw pakketje kunt verwachten.
 

Verzending naar België

  • Pakketpost (incl. Track & Trace): € 8,95
Bestellingen uit België worden altijd met PostNL verzonden als pakketpost met Track & Trace code. Als u uw bestelling voor 16.00 uur heeft geplaatst, brengen wij uw pakket dezelfde dag nog naar het postkantoor. De gemiddelde levertijd naar België ligt tussen de 2 en 3 werkdagen. 

Betaling


Bij Brilliant kunt u op de volgende manieren afrekenen: 

  • iDEAL
  • Bancontanct / Mister Cash (België)
  • Vooruitbetaling per bank*

* Let op: als u via vooruitbetaling per bank wilt betalen, kan het een aantal dagen duren voordat uw betaling bij ons binnen is. Zodra het geld is bijgeschreven, ontvangt u per e-mail een betaalbevestiging en sturen wij uw bestelling naar u toe. 
 

Retourneren


Volgens de wet Koop op Afstand mag u binnen 7 dagen na ontvangst van het product en zonder opgaaf van reden het product retourneren. Aan het retourneren van de aanschaf zijn echter wel de volgende voorwaarden verbonden: 

  • U dient de retournering vooraf per e-mail aan ons te communiceren. Producten die zonder goedkeuring worden geretourneerd, kunnen wij niet weer terug nemen. 
  • De verzendkosten voor de retournering zijn voor rekening koper. 
  • Producten die u wilt retourneren dienen ongebruikt en ongeopend te zijn en voorzien te zijn van hun originele en onbeschadigde verpakking. 
  • Het product dient zonder schade bij ons afgeleverd te worden. 
N.B. U bent zelf verantwoordelijk voor verlies en/of schade bij de retourzending. Aanbevolen wordt daarom om retourzendingen aangetekend of met Track & Trace code te versturen. 


Mocht u om welke reden dan ook het product willen retourneren, dan vragen wij u om eerst contact te met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zullen altijd proberen een passende oplossing voor het probleem te vinden. 

 

@

Geurgel Aerome Energize

Geurgel Aerome Energize

€ 37,50
Geurgel Aerome Origin

Geurgel Aerome Origin

€ 37,50
Geurgel Fresh Air

Geurgel Fresh Air

€ 37,50
Geurgel Happy Enjoy

Geurgel Happy Enjoy

€ 37,50
Geurgel Happy Smile

Geurgel Happy Smile

€ 37,50
Geurgel Sea Breeze

Geurgel Sea Breeze

€ 37,50